Poziv na suradnju u javno zdravstvenoj akciji „Čaj za malog zmaja”

Foto:Udruga

Poziv na suradnju u javno zdravstvenoj akciji „Čaj za malog zmaja“

Već četvrtu godinu za redom tijekom prosinca provodi se javnozdravstvena humanitarna akcija „Čaj za malog zmaja“, koja je do sada imala veliki odaziv i uspjeh.

Stoga želimo da se tradicija i ove godine nastavi. Obiteljima s malom djecom koji su korisnici zajamčene minimalne naknade želimo olakšati zdravstvene poteškoće i ojačati imunitet te im, pomoću Vaših donacija i donacija građana, sastaviti paketiće koji će im u tome pomoći.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da donirate nešto od slijedećeg: čaj, med, toplomjer, sredstvo za snižavanje temperature (paracetamol ili ibuprofen sirup), sirup za iskašljavanje, četkice i paste za zube, dječju kozmetiku, kape, vlažne maramice, šal, rukavice, flastere, i drugo.

Paketi su namijenjeni obiteljima s djecom u potrebi pa ukoliko imate volju i želju pokloniti djetetu nekakav prigodni poklon, preporuka je da to budu flomasteri, bojanke, slikovnice, vježbenice za djecu, društvena igra i sl.

Donacije možete dostaviti ili poslati na adresu:

- Centra za socijalnu skrb Požega, Filipa Potrebice 3, 34000 Požega
(svaki radni dan od 7,00 do 15,00 sati ili prema prethodnom dogovoru),

- uplatom novčanog iznosa prema Vašim mogućnostima na podračun udruge HR6623900011500163241, otvoren u svrhu prikupljanja donacija za potrebe akcije.

Paketiće, kao i do sada, sastavljamo obzirom na dob djeteta i veličinu obitelji, a predat će se roditeljima prilikom prezentacije liječnika.

Akcija je ove godine usmjerena na 77 dijete predškolske dobi i nižih razreda osnovne škole, odnosno ukupno 38 obitelji korisnika zajamčene minimalne naknade, a ukoliko odaziv na akciju bude veći od očekivanog, proširit će se i na djecu viših razreda osnovne škole.

Za građane koji se odazovu akciji, tijekom manifestacije „Hodanjem do zdravlja“ bit će uručene zahvalnice, a pravnim osobama ćemo se zahvaliti putem medija na završnoj tiskovnoj konferenciji.

Akciju organizira Udruga Humanum zajedno s Centrom za socijalnu skrb Požega, Zavodom za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Domom zdravlja Požeško-slavonske županije, Zavodom za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije, Veleučilištem u Požegi, Osnovnom školom Antuna Kanižlića Požega te Udrugom narodnog zdravlja Andrija Štampar i Udrugom Zdravi život.

Za sve dodatne informacije, molim kontaktirajte Ivanu Šag, dipl. iur na mob. 092/1376772.

Lijep pozdrav,
Organizatori humanitarne akcije Čaj za malog zmaja

 

Čaj za malog zmaja – plakat

POVRATAK NA OSTALE AKTUALNOSTI